• ZiN Daily

Paradoks fikcije: predstavljanje završnih radova


Prošle je subote (2. prosinca) javnim predstavljanjem završnih radova okončana radionica istraživanja kroz tekst i dizajn “Paradoks fikcije: bilješke o mjestima industrijske proizvodnje“.

Organizator radionice bila je Udruga Metamedij, ispred MP3 otvorene platforme za promišljanje, produkciju i promociju novih medijskih kultura u Istri, a glavni "izvođači radovi" bile su dizajnerice Ivana Borovnjak i Maja Kolar iz zagrebačkog dizajnerskog kolektiva OAZA.

Kako je projekt imao snažnu tekstualnu potku/komponentu, ZVONA i NARI su se rado odazvali na poziv organizatora i polaznicima ponudili književnu perspektivu.

U samo šest dana 12 polaznika radionice iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije upoznalo se s dijelom industrijskog naslijeđa u Istri i ponudilo svoje vizije načina na koje se to naslijeđe može održati živim, ali i umjetnički i društveno relevantnim.

Više o samom projektu možete doznati ovdje:

http://metamedia.hr/paradoks-fikcije/

ili ovdje:

http://kulturistra.hr/?p=91947

A kako je to izgledalo u subotu, u galeriji Srpskog kulturnog centra Istre u Puli, pogledajte ovdje ...

#KolektivOAZA #UdrugaMetamedij #Paradoksfikcije

29 views

ZVONA i NARI - Library & Literary Retreat - Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Croatia - + 385 99 232 7926 - zvonainari@gmail.com - (c) 2011.-2020.