• Ana Savković / Lit News

PODSJETNIK: Natječaj Susreta riječi / Bedekovčina 2018.


rok: 01.06.2018.

Općina Bedekovčina raspisala je natječaj za 49. književno – recitalnu manifestaciju „Susret riječi Bedekovčina 2018.“.

Natječaj se raspisuje u sljedećim kategorijama:

- pozivaju se svi autori da pošalju svoje pjesničke i/ili prozne radove, koji mogu biti na sva tri narječja (štokavski, kajkavski i čakavski). Prozni radovi ne smiju biti duži od četiri kartice teksta (tri stranice računalnog ispisa, font 12, prored 1,5), a pojedini autor može poslati do tri pjesnička i tri prozna teksta na pojedinom narječju.

- natječaj za sastavak – Što nam danas znače bajke/basne/mitovi? Radovi ne smiju biti duži od četiri kartice teksta (tri stranice računalnog ispisa, font 12, prored 1,5) a naslov se može promijeniti i uskladiti s tekstom.

Podnošenje prijava

Sve radove treba označiti šifrom i s podacima o autoru (ime i prezime autora, adresa i broj telefona) poslati na e-mail adresu susretrijeci@bedekovcina.hr. Radovi se mogu i dostaviti na adresu Općina Bedekovčina, Trg Ante Starčevića 4, 49221 Bedekovčina, s naznakom: Za natječaj Susret riječi Bedekovčina 2018. U tom slučaju potrebno je poslati i dodatnu omotnicu u kojoj su navedeni podaci o autoru te CD ili USB sa snimljenim radovima.

Odabir radova

Tridesetak najuspješnijih radova koje će odabrati stručno povjerenstvo bit će javno izvedeni na završnoj svečanosti u rujnu u Bedekovčini, a prošireni izbor odabranih radova bit će tiskan u prigodnom zborniku. Organizator osigurava novčane nagrade za najbolja tri pjesnička i prozna rada, tri sastavka osnovnoškolaca i tri sastavka srednjoškolaca koje će izabrati stručno povjerenstvo.

Više na https://www.bedekovcina.hr/objavljen-natjecaj-za-49-knjizevno-recitalnu-manifestaciju-susret-rijeci-bedekovcina-2018/

#SusretriječiBedekovčina2018

84 views

ZVONA i NARI - Library & Literary Retreat - Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Croatia - + 385 99 232 7926 - zvonainari@gmail.com - (c) 2011.-2020.