• Ana Savković / Lit News

Četvrto državno prvenstvo Hrvatske u slam poeziji + Radost!


Četvrto državno prvenstvo Hrvatske u slam poeziji održat će se 1. srpnja 2017. u klubu Močvara u Zagrebu s početkom u 21,00 sat. Događaj organizira udruga DADAnti (Split) u suradnji s udrugom URK (Zagreb).

Na natječaj se može prijaviti bilo koji punoljetan državljanin RH. Kandidate ocjenjuju 3 volontera iz publike i 3 člana stručnog žirija. Svi ocjenjuju s ocjenama od 1 do 5.

Kandidati nisu ograničeni nikakvim pravilima. Publika i žiri glasuju prema osobnom senzibilitetu.

Pobjednik prvenstva dobiva besplatno putovanje i plaćen hotel i hranu u Mađarskoj gdje će na europskom prvenstvu u slam poeziji predstavljati Hrvatsku. Dio troškova putovanja dodjeljuje udruga DADAnti, a dio daju organizatori europskog prvenstva, naknadno, nakon povratka u Hrvatsku.

Izvedba bi trebala trajati do 3 minute, a ukoliko kandidat znatno probije vremensko ograničenje voditelj programa ga zaustavlja u daljnjem nastupu.

Kandidati koji se natječu za nagradu moraju unaprijed (do 1. srpnja) voditelju programa (Mario Kovač) dostaviti: ime i prezime, OIB, adresu prebivališta (onu na kojoj je prijavljen u Poreznoj upravi), kontakt telefon, e-mail adresu i 3 pjesme te kraći životopis na hrvatskom i engleskom jeziku.

Prijave poslati na mail: dadajihad@gmail.com

Zagrebački free rock sastav Radost! održat će besplatan koncert.

Više o svemu pročitajte na: http://www.knjizevnost.org/?p=15337

#ČetvrtodržavnoprvenstvoHrvatskeuslampoeziji

16 views

ZVONA i NARI - Library & Literary Retreat - Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Croatia - + 385 99 232 7926 - zvonainari@gmail.com - (c) 2011.-2020.