• Ana Savković / Lit News

PODSJETNIK: Napiši pismo Miljenku i Dobrili i osvoji nagradu


rok: 03.08.2018.

Gradska knjižnica Kaštela u povodu “Legende o Miljenku i Dobrili 2018.” raspisuje natječaj "Napiši pismo Miljenku i Dobrili i osvoji nagradu“.

Ljubavna pisma ili istinite priče o pronalasku ljubavi mogu biti poslana do ovogodišnje manifestacije "Legenda o Miljenku i Dobrili“, kada će sandučić biti otvoren, a pisma će biti pročitana u sklopu romantične Večeri ljubavne poezije i čitanja najljepših pisama upućenih Miljenku i Dobrili (7. kolovoza 2018. g., kaštel Rušinac, Kaštel Lukšić) i izložena u odjelu Gradske knjižnice Kaštela u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću.

Pisma mogu biti potpisana i nepotpisana, s tim da će ona pisma čiji je autor poznat (ime i prezime, adresa i broj mobitela) ući u izbor za osvajanje nagrada za najbolje pismo upućeno "Miljenku i Dobrili“.

Glavne nagrade: romantični vikend za dvoje u Kaštelima (pokrovitelji: Grad Kaštela i Turistička zajednica Grada Kaštela).

Autori romantičnih pisama koji nisu iz Kaštela i koji pisma ne mogu osobno ubaciti u sandučić, koji se nalazi u atriju dvorca Vitturi u Kaštel Lukšiću (odjel Gradske knjižnice Kaštela) pisma mogu poslati na adresu:

Gradska knjižnica Kaštela

(Sandučić „Pisma za Miljenka i Dobrilu“)

Lušiško brce 3 (kaštel Vitturi)

21214 Kaštel Lukšić

Više na: https://hr-hr.facebook.com/gradskaknjiznica.kastela/

#GradskaknjižnicaKaštela #NapišipismoMiljenkuiDobrili

22 views

ZVONA i NARI - Library & Literary Retreat - Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Croatia - + 385 99 232 7926 - zvonainari@gmail.com - (c) 2011.-2020.