• Ana Savković / Lit News

Projekt Ljetni dnevnik, ali na moj način


rok: 15.10.2018.

Organizator projekta je udruga Mlada pera. Unutar projekta raspisuje se natječaj za najkreativniji i najoriginalniji literarni rad na temu ljetovanja.

Na natječaju mogu sudjelovati svi srednjoškolci Republike Hrvatske.

Svi pristigli radovi bit će objavljeni na portalu Top generacija u posebnoj kategoriji. U izbor ulaze svi radovi pristigli na natječaj u periodu 01.08. – 15.10.2018. godine u ponoć. Nema ograničenog broja radova po autoru.

Žiri čine članovi udruge Mlada pera te vanjski stručni suradnik.

Radovi se šalju emailom u doc. ili docx. formatu na email adresu top_generacija@medjimurje.info uz obavezan predmet: Za natječaj Ljetni dnevnik, ali na moj način. Uz radove treba priložiti potpisanu Suglasnost roditelja za objavu dječjeg literarnog uratka. Suglasnost treba isprintati i potpisanu od strane roditelja poslati poštom na:

Udruga Mlada pera Travnik 14 40000 Čakovec

ili potpisanu skenirati i zajedno s radom poslati na top_generacija@medjimurje.info . Ukoliko se šalje više radova i u različitim terminima, dovoljna je jedna suglasnost. Punoljetni učenici mogu sami popuniti i potpisati suglasnost.

Predviđene su novčane nagrade u sljedećim iznosima:

– 1. mjesto: 1000 kn, Zlatno pero i primjerak zbornika, – 2. mjesto: 700 kn, Srebrno pero i primjerak zbornika, – 3. mjesto: 400 kn, Brončano pero i primjerak zbornika.

Opširnije na: http://www.mlada-pera.medjimurje.info/projekti-i-financiranje/projekt-ljetni-dnevnik-ali-na-moj-nacin/

#UdrugaMladapera #Ljetnidnevnikalinamojnačin

25 views

ZVONA i NARI - Library & Literary Retreat - Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Croatia - + 385 99 232 7926 - zvonainari@gmail.com - (c) 2011.-2020.