• Ana Savković / Lit News

Mjesec hrvatske knjige započinje Turbooksom – malim književnim festivalom


Velika Gorica, 15.10. - 15.11.2018.

Od 15. listopada započinje tradicionalna manifestacija Mjesec hrvatske knjige koja će i u velikogoričkoj knjižnici biti obilježena nizom književnih događanja. Najveću novost u programu za sve Velikogoričane svakako predstavlja Turbooks – mali književni festival – koji će tijekom tri dana (od 16. do 18. listopada) okupiti istaknute književnike za odrasle i djecu. Tri književne matineje i tri večernje književne tribine obilježit će susreti s Damirom Karakašem, Kristianom Novakom, Nadom Mihoković-Kumrić, Sonjom Smolec, Jasminkom Tihi Stepanić i Danijelom Deverićem.

Ostatak Mjeseca hrvatske knjige održavat će se predavanja, radionice i izložbe koje su pripremljene u skladu s ovogodišnjom temom Mjeseca hrvatske knjige (U)čitaj nasljeđe! s naglaskom na najstarije hrvatsko pismo – glagoljicu. Kompletan program Mjeseca hrvatske knjige uskoro će biti dostupan i putem tiskane programske knjižnice u svim lokacijama knjižnice.

Više na: http://www.knjiznica-vg.hr/blog/mjesec-hrvatske-knjige-zapocinje-turbooksom-malim-knjizevnim-festivalom/

#Mjesechrvatskeknjige #VelikaGorica #Turbooks

19 views

ZVONA i NARI - Library & Literary Retreat - Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Croatia - + 385 99 232 7926 - zvonainari@gmail.com - (c) 2011.-2020.