• Ana Savković / Lit News

Natječaj za dodjelu književne nagrade Milivoj Cvetnić


rok: 31.01.2019.

Društvo prijatelja knjige "Milivoj Cvetnić" Hrvatska Kostajnica objavljuje natječaj za dodjelu književne nagrade "Milivoj Cvetnić". Književna nagrada Milivoj Cvetnić utemeljena je sa svrhom afirmacije novih pjesničkih imena u hrvatskoj književnosti, a sastoji se od plakete Milivoj Cvetnić i tiskanja nagrađene knjige pjesama.

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju građani Republike Hrvatske.

Natječaj je namijenjen mladim i neafirmiranim pjesnicima. U obzir za natječaj dolaze vlastiti rukopisi neobjavljenih pjesama pisanih hrvatskim jezikom koji se dostavljaju na natječaj u tri (3) identična primjerka. Rukopis treba biti pisan na računalu.

Uz rukopis treba dostaviti kratki životopis s temeljnim podacima o autoru (adresa – prebivalište, telefon, faks, e-mail). O dodjeli nagrade odlučuje prosudbeni odbor kojeg imenuje organizator. Rukopisi se ne vraćaju.

Rezultati natječaja bit će objavljeni do 1. ožujka 2019. Nagrađena knjiga pjesama izaći će iz tiska do kraja 2019. godine.

Rukopise treba slati na adresu:

Gradska knjižnica i čitaonica Milivoj Cvetnić Hrvatska Kostajnica

(za književni natječaj Milivoj Cvetnić)

Vladimira Nazora 17

44 430 Hrvatska Kostajnica

Izvor: https://www.culturenet.hr/default.aspx?id=88360

#Natječaj #MilivojCvetnić

27 views

ZVONA i NARI - Library & Literary Retreat - Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Croatia - + 385 99 232 7926 - zvonainari@gmail.com - (c) 2011.-2020.