• ZiN Daily

Daniel Načinović u knjižnici ZVONA i NARI


Ugledni hrvatski književnik Daniel Načinović gostovao je danas u knjižnici i književnom svratištu ZVONA i NARI gdje se družio s učenicima ližnjanske škole. Bila su tu sva četiri razreda područnog odjela OŠ dr. Mate Demarina zajedno s njihovim učiteljicama. Gostovanje je ostvareno u sklopu projekta "L kao libar, L kao ližnjan: selo-početnica" koje je financijski poduprla Zadruga za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva. Učenici prvog i drugog razreda tijekom drugog polugodišta ove školske godine sastavljat će čakavsku slovaricu a nakon susreta s izvornim govornicima ližnjanskog govora, kao i susreta s književnicima. Daniel Načinović jedan je od književnika-gostiju koji je današnjom poetskom matinejom oduševio i učenike i učiteljice. Čitalo se, recitiralo, pjevalo, sviralo na gitari, ma odlično je bilo!!

Ovaj projekt provodi se uz financijsku potporu Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva iz sredstava Fonda gradova i općina.

#DanielNačinović #LkaolibarLkaoLižnjan #Zakladazapoticanjepartnerstvairazvojacivilno #Fondgradovaiopćina

34 views

ZVONA i NARI - Library & Literary Retreat - Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Croatia - + 385 99 232 7926 - zvonainari@gmail.com - (c) 2011.-2020.