• ZiN Daily

Video-zapisi ča slovarice


U sklopu projekta "L kao libar, L kao Ližnjan" jučer smo snimali zvučni i video zapis naše ližnjanske ča slovarice. Naši školarci izgovarali su u oko kamere slovo, pojam i kratku rečenicu na ližnjanskom govoru. Sve smo snimili, dobro se pri tom zabavili i nasmijali, a predstavljanje našeg zajedničkog rada bit će u knjižnici ZVONA i NARI 11. lipnja 2019. u 18 h. Svi ste pozvani!

ZVONA i NARI dobitnici su potpore Zaklade za poticanje partnerstva i civilnog društva za projekt "L kao libar, L kao Ližnjan: selo-početnica." Riječ je o digitalnoj slovarici ližnjanskog čakavskog govora koju će nakon niza radionica s voditeljima naše udruge, gostujućim književnicima i izvornim govornicima ližnjanske čakavice sastaviti učenici prvog i drugog razreda OŠ dr. Mate Demarina PO Ližnjan zajedno s njihovim učiteljicama Dubravkom Karčić i Ljiljanom Stanić.

Ovaj projekt provodi se uz financijsku potporu Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva iz sredstava Fonda gradova i općina.

#LkaolibarLkaoLižnjan #Zakladazapoticanjepartnerstvairazvojacivilno #Fondgradovaiopćina

19 views

ZVONA i NARI - Library & Literary Retreat - Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Croatia - + 385 99 232 7926 - zvonainari@gmail.com - (c) 2011.-2020.