• Ana Savković

Općina Bedekovčina raspisuje natječaj za Susret riječi za 2020.rok: 25.10.2020.


Natječaj za pjesničke i prozne radove


Pozivaju se svi autori da pošalju svoje dosad neobjavljene pjesničke i/ili prozne radove, koji mogu biti na sva tri narječja (štokavski, kajkavski i čakavski). Prozni radovi ne smiju biti duži od četiri kartice teksta (tri stranice računalnog ispisa, font 12, razmak 1,5), a pojedini autor može poslati do tri pjesnička teksta na pojedinom narječju, odnosno do tri prozna teksta.


Natječaj za sastavak – Novo normalno


Pozivaju se svi autori koji su mlađi od 19 godina da pošalju sastavak na temu: Novo normalno


Sve radove treba označiti šifrom i s podacima o autoru (ime i prezime autora, adresa i broj telefona) poslati na e-mail adresu susret.rijeci@gmail.com Radovi se mogu i dostaviti na adresu Općinska knjižnica i čitaonica Bedekovčina, Trg Ante Starčevića 3, 49221 Bedekovčina, s naznakom: Za natječaj Susret riječi Bedekovčina 2020. U tom slučaju potrebno je poslati i dodatnu omotnicu u kojoj su navedeni podaci o autoru.


Tekstovi se mogu poslati zaključno do 25. listopada 2020. godine. Radovi koji nisu u skladu s uvjetima natječaja neće se razmatrati.


Najbolja tri pjesnička/prozna rada, najbolja tri eseja osnovnoškolaca i tri najbolja eseja srednjoškolaca koje će odabrati stručno povjerenstvo bit će javno izvedeni uz prigodna priznanja na završnoj svečanosti Susret riječi u prosincu u Bedekovčini, a prošireni izbor najuspješnijih odabranih radova bit će objavljen u Zborniku po izboru stručnog povjerenstva .


Opširnije: http://www.casopiskvaka.com.hr/2020/09/opcina-bedekovcina-raspisuje-natjecaj.html


#natječaj #Bedekovčina

24 views

ZVONA i NARI - Library & Literary Retreat - Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Croatia - + 385 99 232 7926 - zvonainari@gmail.com - (c) 2011.-2020.