• Ana Savković

Video-sastanak na temu raspisivanja Poziva za predlaganje programa javnih potreba u kulturi za 2021.31.07.2020.


S obzirom na neizvjesnost vezano uz razvoj epidemiološke, ali i gospodarske situacije u Republici Hrvatskoj te mjerama ograničenja i službenim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, razmatraju se različiti pristupi i dinamika provedbe Poziva, posebno u odnosu na specifičnosti pojedinih programskih djelatnosti.

Najavljeno je da će za dio područja obuhvaćenih javnim pozivom natječaj biti raspisan u najavljenom roku za cijelu sljedeću godinu. Za one djelatnosti čije je djelovanje značajnije otežano ili potpuno onemogućeno zbog neizvjesne epidemiološke situacije (izvedbene umjetnosti, manifestacije), raspisat će se natječaj za kraće vremensko razdoblje (3 ili 6 mjeseci), a zatim će se početkom 2021. godine raspisati novi natječaj za realizaciju programa do kraja 2021. godine. Cilj je olakšati planiranje i usmjeriti sredstva na one programe i manifestacije koje će u novim okolnostima biti moguće realizirati.

Svi detalji vezano uz rokove i smjernice bit će objavljeni krajem kolovoza.


Vijest u cijelosti na poveznici:

https://min-kulture.gov.hr/


Obavijesti o raspisivanju Poziva za predlaganje programa javnih potreba u kulturi u novim okolnostima:

https://min-kulture.gov.hr/


Izvor: https://www.culturenet.hr/default.aspx?id=99032


#poziv #videosastanak #kultura

0 views

ZVONA i NARI - Library & Literary Retreat - Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Croatia - + 385 99 232 7926 - zvonainari@gmail.com - (c) 2011.-2020.