top of page
  • ZiN Daily

Ništa se ne može vratiti - nagrada na 49. reviji hrvatskog filmskog stvaralaštva 2017.


Novo priznanje za film čiji su ZVONA i NARI bili koproducenti! Naime, na 49. reviji hrvatskog filmskog stvaralaštva koja se održala u Vrbovcu od 24. do 26. studenog 2017. film "Ništa se ne može vratiti" redatelja Damira Radića dobio je treću nagradu žirija. Podsjećamo, film je sniman u Ližnjanu, Puli, Peroju i Zagrebu, a filmska ekipa boravila je u našem svratištu tijekom rujna 2017. godine. Riječ je o kratkom filmu koji je Damir Radić montažerski obradio iz snimljenog materijala za dugometražni film "Posljednji dani ljeta" čije se prikazivanje očekuje na ljeto 2018. godine.

Na filmu je, uz redatelja i scenarista Damira Radića, radila sjajna ekipa i to: Tanja Kordić, Antonija Šitum i Ivica Gunjača u glavnim ulogama, fotografiju potpisuje Antonio Pozojević, a zvuk Filip Radulović, dok je asistent režije i meštar od glavne lokacije u Peroju bio Krešimir Košutić. ZVONA i NARI ovim su se projektom po prvi puta okušali u (ko)producentskim vodama, i čini se da nam je dobro krenulo. Nagrada na 49. reviji hrvatskog filmskog stvaralaštva drugo je priznanje ovom filmskom projektu nakon što je film osvojio specijalno priznanje na PSSST! festivalu nijemog filma održanog početkom studenog u Zagrebu.

Recent Posts

See All

ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page