top of page
  • Ana Savković / Lit News

PODSJETNIK: Natječaj Susreta riječi / Bedekovčina 2018.


rok: 01.06.2018.

Općina Bedekovčina raspisala je natječaj za 49. književno – recitalnu manifestaciju „Susret riječi Bedekovčina 2018.“.

Natječaj se raspisuje u sljedećim kategorijama:

- pozivaju se svi autori da pošalju svoje pjesničke i/ili prozne radove, koji mogu biti na sva tri narječja (štokavski, kajkavski i čakavski). Prozni radovi ne smiju biti duži od četiri kartice teksta (tri stranice računalnog ispisa, font 12, prored 1,5), a pojedini autor može poslati do tri pjesnička i tri prozna teksta na pojedinom narječju.

- natječaj za sastavak – Što nam danas znače bajke/basne/mitovi? Radovi ne smiju biti duži od četiri kartice teksta (tri stranice računalnog ispisa, font 12, prored 1,5) a naslov se može promijeniti i uskladiti s tekstom.

Podnošenje prijava

Sve radove treba označiti šifrom i s podacima o autoru (ime i prezime autora, adresa i broj telefona) poslati na e-mail adresu susretrijeci@bedekovcina.hr. Radovi se mogu i dostaviti na adresu Općina Bedekovčina, Trg Ante Starčevića 4, 49221 Bedekovčina, s naznakom: Za natječaj Susret riječi Bedekovčina 2018. U tom slučaju potrebno je poslati i dodatnu omotnicu u kojoj su navedeni podaci o autoru te CD ili USB sa snimljenim radovima.

Odabir radova

Tridesetak najuspješnijih radova koje će odabrati stručno povjerenstvo bit će javno izvedeni na završnoj svečanosti u rujnu u Bedekovčini, a prošireni izbor odabranih radova bit će tiskan u prigodnom zborniku. Organizator osigurava novčane nagrade za najbolja tri pjesnička i prozna rada, tri sastavka osnovnoškolaca i tri sastavka srednjoškolaca koje će izabrati stručno povjerenstvo.

 

ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page