top of page
  • Ana Savković / Lit News

PODSJETNIK: Natječaj za kratku priču Muzeja anđela


rok: 01.07.2018.

Muzej anđela je raspisao 7. književni natječaj za kratku priču.

Uvjeti natječaja: -tekst mora biti izvoran i neobjavljen -tekst ne smije biti dulji od tri kartice (5400 znakova s razmacima) -mogu sudjelovati svi, bez obzira pišu li hrvatskim standardnim jezikom ili dijalektom -autori se natječu s radom o temi koja govori o duhovnosti, važnosti intuicije, dobrote, ljubavi, empatije, vrednovanju nematerijalnih vrijednosti i sličnim temama.

Rad potpisan šifrom, treba poslati poštom na CD-u (u Word formatu.doc) i ispisan na papiru u tri primjerka. U posebnoj kuverti treba poslati osobne podatke o autoru (adresu, broj telefona, e-mail, kratku biografiju s godinom rođenja) i šifru. Bit će dodijeljene tri ravnopravne nagrade u iznosu od 2.000,00 kn na svečanosti u povodu Dana anđela čuvara (2. listopada) i posebna, Marijina nagrada (rad slikara Željka Prsteca) te će odabrani radovi bit će objavljeni na web stranicama Muzeja anđela i poslije u tiskanom izdanju. Radove dostaviti na adresu: Muzej anđela, 42 000 Varaždin Ul. Stjepana Vukovića 15 s naznakom "Natječaj za kratku priču"

 

ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page