Commonfare-ov Poziv za priče

 

rok: 25.06.2018.

 

Commonfare.net je platforma osmišljena za informiranje, poticanje i povezivanje ljudi diljem Europe u zamišljanju i stvaranju pravednijeg društva utemeljenog na solidarnosti građana, općem dobru i društvenoj pravdi. 
 
U tom duhu Commonfare je objavio svoj prvi poziv za Zajedničke priče. Podijelite svoje ideje o tome što za vas znači "dobro" društvo, a ako je vaša priča odabrana, Commonfare će vas poslati na festival Santarcangelo u Santarcangelo di Romagna u Italiji, od 12. do 15. srpnja 2018., kao blogera Commonfare.net.
 
Commonfare pokriva troškove putovanja i smještaja, kao i dnevnice za maksimalno uživanje u Festivalu. Kao Commonfare bloger možete uživati u izložbama, koncertima, radionicama, sajmovima i zabavama, sklopiti nova prijateljstva, izgraditi mreže i nadahnuti se snagom umjetnosti i kulture u zamišljanju pravednijeg društva. Nakon Festivala podijelite svoje iskustvo na Commonfare.net.
 
Rok za objavu priče na stranici commonfare.net (što je ujedno i prijava na natječaj) je do kraja dana 25. lipnja.
 
Detaljnije o prijavi na: https://commonfare.net/hr/stories/commonfare-ov-poziv-za-price-napisite-pricu-i-sudjelujte-na-festivalu-u-italiji

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

Editors: Natalija Grgorinić, Ljubomir Grgorinić Rađen & Ognjen Rađen

 

Copyright © 2017-2018, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

ZVONA i NARI - Library & Literary Retreat - Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Croatia - + 385 99 232 7926 - zvonainari@gmail.com - (c) 2011.-2018.