top of page
  • Ana Savković / Lit News

41. međunarodni sajam knjiga i učila - INTERLIBER


Zagrebački velesajam, 13. 11. – 18. 11. 2018.

Međunarodni sajam knjiga i učila INTERLIBER i ove se godine održava na Zagrebačkom velesajmu.

Interliber je najveća književna manifestacija u Hrvatskoj i platforma za promociju knjiga, pisaca, čitanja, znanosti i znanja koja okuplja najznačajnije nakladnike i knjižare.

Paviljone Interlibera više od 300 izlagača popunit će knjigama najrazličitijih žanrova, a sajam će nadopunjavati uvijek zanimljivi i raznovrsni sadržaji za sve uzraste, od predstavljanja novih knjiga, druženja i razgovora s književnicima, susreta nakladnika, knjižara i knjižničara, do književnih čitaonica i radionica, okruglih stolova, kvizova, dodjela književnih nagrada, aukcije starih i rijetkih knjiga...

World Education Fair – Sajam svjetskog obrazovanja

Novost na ovogodišnjem Interliberu je World Education Fair – Sajam svjetskog obrazovanja koji se održava 16. i 17. studenog 2018. (petak, subota) u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma. Na World Education Fairu svi zainteresirani za obrazovanje u inozemstvu moći će dobiti informacije o studiranju, srednjim školama, jezičnim tečajevima u inozemstvu i Work&Travel USA programu studentske kulturalne razmjene u SAD-u. Tako će se po četvrti puta hrvatskim srednjoškolcima i studentima, ali i njihovim roditeljima i svima koji žele saznati više o obrazovanju u inozemstvu pružiti jedinstvena prilika da pitaju sva pitanja i uživo se susretnu s predstavnicima i profesorima sjajnih inozemnih sveučilišta, privatnih srednjih škola i centara za učenje stranih jezika iz Velike Britanije, Nizozemske, Danske, Švicarske, Austrije, Poljske i drugih. Tijekom WEF-a svi posjetitelji će imati priliku i poslušati zanimljive radionice i predavanja na temu obrazovanja u inozemstvu, ali i ostvariti popuste na jezične tečajeve i saznati kako doći do dobrih stipendija.

Školica Znanstvenog kvarta

Znanstveni kvart predstavlja školicu s programom druženja sa znanstvenicima, radionicama za niže razrede osnovne škole te u popodnevnim satima otvorene radionice uz edukativno-zabavne pokuse za djecu od 5 do 10 godina.

Ulaz na Interliber je besplatan za sve posjetitelje.

 

ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page