top of page
  • Ana Savković / Lit News

Nagrade Prozak i Na vrh jezika


Nagrade za rukopise autora do 35 godina Na vrh jezika za poeziju i Prozak za prozu organizira Udruga Kultipraktik, a godišnje dodjeljuje žiri u sastavu: Olja Savičević Ivančević, Marko Pogačar i Kruno Lokotar.

Nagrada Prozak se sastoji od objave zbirke priča ili romana sa svim pripadnim autorskim pravima, Prozak/Na vrh jezika prstena i diplome. Nagrada Na vrh jezika se sastoji od objave zbirke poezije, Prozak/Na vrh jezika prstena i diplome.

Natječaji Na vrh jezika, za poeziju, i Prozak, za prozu, su trajno otvoreni za sve građane Republike Hrvatske mlađe od 35 godina.

Izbor do deset neobjavljenih pjesama uz bio-bibliografsku crticu valja poslati kao privitak u jednom word-dokumentu (.doc) na adresu navrhjezika@gmail.com, a neobjavljenu prozu(e) opsega do pet kartica teksta (9000 znakova s proredom) na adresu prozaknatjecaj@gmail.com.

Radovi koji budu ulazili u širi izbor bit će objavljeni na siteu Kultipraktika i Facebooku Prvi prozak na vrh jezika.

Autori koji uđu u širi pa uži izbor, koji je javan, bit će o tome obaviješteni e-mailom i zamoljeni da žiriju na uvid pošalju sav materijal koji bi mogao ući u knjigu.

 

ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page