top of page
  • Ana Savković / Lit News

Natječaj za Rukopise 42


rok: 17.02.2019.

Dom omladine Pančevo poziva sve zainteresirane mlade autore da pošalju radove na ovogodišnji 42. po redu natječaj za ,,Rukopise" - Zbornik poezije i kratke proze mladih s prostora Ex-Yu.

Natječaj će biti otvoren do 17. veljače 2019. godine, a pravo sudjelovanja imaju autori koji pišu na jezicima Ex-Yu, kao i jezicima nacionalnih manjina, između 15 i 30 godina starosti.

Treba poslati: do 3 pjesme i / ili 3 kratke priče: pjesme dužine do 2, a priče do 3 strane (do 7 000 karaktera, veličina fonta 12), potpisane punim imenom i prezimenom, godinom rođenja, adresom, mjestom stanovanja i državom, brojem telefona i e-mailom (podatke treba uključiti u sadržaj maila, kao i u privitak s radovima na vrhu strane) na: zbornikrukopisi@gmail.com ili adresu Doma omladine, ul. Svetog Save 10, 26 000 Pančevo, Srbija (s naznakom ,,za Rukopise 42”).

Nije obavezno slati na obje adrese, već po izboru, običnom poštom ili elektronskom, a prednost je na elektronskoj pošti. Radovi koji stignu nakon predviđenog roka neće se razmatrati.

,,Rukopisi 42″ bit će objavljeni početkom svibnja tekuće godine, a u toku svibnja planirana je i promocija u Pančevu, odnosno dvodnevni festival.

Autorima iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Crne Gore koji ne budu mogli prisustvovati promociji Zbornika, primjerci će biti poslati poštom.

 

ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page