top of page
  • Ana Savković / Lit News

Raspisan nagradni natječaj za kratku priču Zlatko Tomičić


rok: 01.06.2019.

Književni krug Karlovac raspisao je nagradni natječaj za kratku priču "Zlatko Tomičić" 2019., priopćilo je u ponedjeljak Društvo hrvatskih književnika.

Natječaj je raspisan za prozna djela. Radovi ne smiju biti duži od 5 kartica teksta, i ne smiju biti uzeti iz dužeg proznog djela. Priče moraju biti napisane na hrvatskom jeziku i ne smiju biti prethodno objavljivane. Na natječaju mogu sudjelovati svi državljani Republike Hrvatske. Radovi se šalju u .doc zapisu na CD-u u jednom primjerku i obvezatno u tri istovjetna ispisa u omotnici pod šifrom s rješenjem šifre u zasebnoj zatvorenoj omotnici, koja mora sadržavati: ime i prezime, adresu, OIB, broj žiro-računa u IBAN formatu, SWIFT / BIC banke i broj telefona autora. Radovi se šalju na adresu: Književni krug Karlovac, za natječaj, Banjavčićeva 8, 47000 Karlovac Tročlano prosudbeno vijeće prima po jedan rad od svakog autora. Tri najbolja rada nagrađuju se u iznosima: prva nagrada: 2000 kn, druga nagrada: 1500 kn i treća nagrada: 500 kn.

 

ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page