Video-zapisi ča slovarice

May 29, 2019

 

 

 

U  sklopu projekta "L kao libar, L kao Ližnjan" jučer smo snimali zvučni i video zapis naše ližnjanske ča slovarice. Naši školarci izgovarali su u oko kamere slovo, pojam i kratku rečenicu na ližnjanskom govoru. Sve smo snimili, dobro se pri tom zabavili i nasmijali, a predstavljanje našeg zajedničkog rada bit će u knjižnici ZVONA i NARI 11. lipnja 2019. u 18 h. Svi ste pozvani!

 

 

  

ZVONA i NARI dobitnici su potpore Zaklade za poticanje partnerstva i civilnog društva za projekt "L kao libar, L kao Ližnjan: selo-početnica." Riječ je o digitalnoj slovarici ližnjanskog čakavskog govora koju će nakon niza radionica s voditeljima naše udruge, gostujućim književnicima i izvornim govornicima ližnjanske čakavice sastaviti učenici prvog i drugog razreda OŠ dr. Mate Demarina PO Ližnjan zajedno s njihovim učiteljicama Dubravkom Karčić i Ljiljanom Stanić.

 

 

 

Ovaj projekt provodi se uz financijsku potporu Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva iz sredstava Fonda gradova i općina.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

Editors: Natalija Grgorinić, Ljubomir Grgorinić Rađen & Ognjen Rađen

 

Copyright © 2017-2018, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

ZVONA i NARI - Library & Literary Retreat - Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Croatia - + 385 99 232 7926 - zvonainari@gmail.com - (c) 2011.-2020.