top of page
  • Ana Savković

Hibridni program festivala Hay projektom Europa 28 propituje budućnost Europe6.10. – 9.10.2020.


Festival Hay objavio je svoj program online događanja i događanja uživo u sklopu projekta Hay Festival Europa 28, 6. – 9. listopada, tijekom kojeg će 28 istaknutih spisateljica, novinarki, umjetnica, znanstvenica i poduzetnica – po jedna iz svake zemlje Europske unije i jedna iz Ujedinjenog Kraljevstva – promišljati vlastite vizije budućnosti i o njima raspravljati.


U partnerstvu s Festivalom europske kratke priče i Sveučilištem u Rijeci, festival Hay Europa28 organizirat će panel-rasprave, čitanja, filmske projekcije i izvedbe u Rijeci, Europskoj prijestolnici kulture 2020. godine, i Zagrebu te online na stranici hayfestival.org/europa28.


Festival Hay neprofitna je organizacija koja povezuje čitatelje i pisce u svrhu razmjene priča i ideja putem održivih platformi diljem svijeta.


Pisac i glumac Stephen Fry predsjednik je organizacijskog odbora; direktor je Peter Florence; a Caroline Michel, direktorica vodeće agencije za književnost i književne talente Peters Fraser + Dunlop, predsjednica je festivalskog vijeća. 

Comments


ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page