top of page
  • ZiN Daily

Kućica od knjiga - novi književni festival
Gorski kotar, 22.05.2023. - 26.05.2023.


Od 22. do 26. svibnja u Gorskom kotaru se održava Festival književnosti za djecu 'Kućica od knjiga', u organizaciji Fabulusa, udruge za promicanje priče.

Festival će se odvijati u dva dijela, jedan čine gostovanja književnika po goranskim školama, a drugi dio radionice i drugi sadržaji u Sretnoj kućici, Čitaonici u Kutima/Brod Moravice, na koje su dobrodošla sva djeca, ne samo djeca s područja Gorskog kotara.

U sklopu gostovanja posjetit će škole u Vrbovskom, Ravnoj Gori, Fužinama, Mrkoplju, Lokvama, Delnicama, Brodu na Kupi i Moravicama. A u Sretnoj kućici u Kutima će se 24. svibnja održati 3 radionice - Želim biti pisac!, Želim biti ilustrator! i Književna šetnja te, nakon radionica, zajedničko književno druženje uz vatre.

Sve radionice traju od 17 do 19 sati, a iza njih je zajedničko književno druženje uz vatre sa svim književnicama koje sudjeluju na festivalu – Silvijom Šesto, Snježanom Babić Višnjić, Anom Đokić, Ivanom Radačić i goranskim ilustratorom Markom Burićem.


Za svaku radionicu potrebna je prijava, zbog organizacije prostora. Prijaviti se može tako da se na mail natalija.mitric@gmail.com pošalju podatci: ime radionice, ime, prezime i dob djeteta te ime i kontakt roditelja. I to najkasnije do subote, 20. svibnja. 

Recent Posts

See All

Comments


ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page