top of page
  • Ana Savković

Marulićevi dani objavljuju javni poziv za polaznike 5. radionice dramskog pisanja

rok: 12.04.2021.


Radionica dramskog pisanja (voditelj održat će se u sklopu Marulićevih dana u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu, od 19. do 27. travnja 2021.


Prijaviti se mogu mladi pisci te iskusni dramski autori. Sudjelovanje u radionici za sve je odabrane polaznike besplatno.


Na radionici može sudjelovati do 8 polaznika, bez obzira na godine ili spol, a odabir između prijavljenih kandidata izvršit će voditelj radionice Tomislav Zajec.


Kandidati se prijavljuju na mail adresu drama@hnk-split.hr s naznakom „Za dramsku radionicu“. Prijavi je potrebno priložiti kratki životopis i sinopsis za dramski tekst na kojem se želi raditi, ili jednu raspisanu dramsku scenu, po izboru samih polaznika.


Prijave se primaju do: 12. travnja 2021, a popis odabranih polaznika bit će objavljen: 13. travnja 2021, na mrežnim stranicama Kazališta.


Za eventualna pitanja zainteresirani polaznici mogu se javiti na mail drama@hnk-split.hr ili direktno voditelju radionice na mail: tomislavzajec@outlook.com 

Recent Posts

See All

Comments


ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page