top of page
  • ZiN Daily

Natječaj za elektronski zbornik poezije Zvira reč


Image: Unsplashrok: 05.10.2023.

Na natječaju za e-zbornik "ZVIRA REČ" mogu sudjelovati svi punoljetni građani Republike Hrvatske s neobjavljenim pjesmama (osim na društvenim mrežama), tema slobodna.


Pjesme koje izabere prosudbeno povjerenstvo bit će objavljene u e-zborniku „ZVIRA REČ“, isključivo pjesnicima koji će na pjesničkom maratonu „ZVIRA REČ“ osobno pročitati svoju pjesmu. Zbornik će na webu biti u obliku e-knjige sa svojim ISBN brojem (listat će se kao i knjiga) a zahvalnica u jpg formatu i zbornik u PDF-u će biti svima besplatno poslan u FB inbox ili na e-mail adresu u 11 mjesecu 2023.


Promocija zbornika i čitanje pjesama održat će se u Čakovcu 28. listopada. 2023. u županijskoj dvorani Scheier u 16 sati.


Svaki autor može poslati najviše dvije LEKTORIRANE pjesme u WORDU, Times New Roman, veličina slova 12, (DUŽINE NAJVIŠE DO 28 REDAKA I ŠIRINE DO 48 ZNAKOVA S PRAZNINAMA) s imenom i prezimenom autora, adresom, brojem telefona ili mobitela te adresom elektronske pošte, a šalju se na e-mail: zvirarec@gmail.com - U naslovu upisati za: „ZVIRA REČ“.
 

Recent Posts

See All

Comentários


ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page