top of page
  • ZiN Daily

Poziv za Književnu rezidenciju Kamov produžen do 1. srpnja


Image: Unsplashrok: 1. 7. 2024.


​Gradska knjižnica Rijeka u suradnji s Muzejom moderne i suvremene umjetnosti Rijeka i Hrvatskim kulturnim domom Sušak, a uz financijsku potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i ove godine provodi program Književna rezidencija "Kamov" u sklopu kojeg je raspisan poziv za tri dvotjedne književne rezidencije namijenjene književnicima.


Poziv za tri dvotjedne književne rezidencije namijenjene književnicima (pjesnicima, prozaicima, dramskim piscima) koje će se tijekom rujna, listopada i studenog 2024. godine održati u Rijeci produžen je do 1. srpnja.


Pravo na rezidenciju imaju umjetnici koji nemaju mjesto prebivališta u Rijeci, a rezidencijalni program svakom rezidentu osigurava honorar te po potrebi dodatna produkcijska sredstva.


Ovogodišnja rezidencija je usmjerena prema temama treće životne dobi.


Svi detalji o navedenom pozivu nalaze se na web stranici Gradske knjižnice Rijeka, u Magazinu, na poveznici: https://gkr.hr/info-gkr/rezidencijalni-program-gradske-knjiznice-rijeka-poziv-na-knjizevnu-rezidenciju-kamov-2024-s-temom-trece-zivotne-dobi--a-4520
 

Recent Posts

See All

Comments


ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page