top of page
  • Ana Savković

Raspisan natječaj za novi ciklus Nagrade Post scriptum
rok: 20.07.2021.


Udruga za kreakciju Kultipraktik raspisala je natječaj za dodjelu godišnje Nagrade Post scriptum za književnost na društvenim mrežama za 2020./2021.


Nagrada se dodjeljuje na KaLibar bestivalu u Varaždinu, a sastoji se od nastupa na bestivalu, te priznanja i objave knjige kod izdavača (Jesenski i Turk) sa svim pripadajućim autorskim pravima.

Natjecati se za nagradu svojim autorskim Facebook profilima ili stranicama mogu svi državljani RH prijavljeni na Facebook stranicu Nagrada Post scriptum za književnost na društvenim mrežama. Prijaviti se mogu autori osobno, može ih prijaviti treća osoba ili žiri nagrade, koji čine Kruno Lokotar, Stanislava Nikolić Aras, Lidija Deduš i Nikola Leskovar.

Prijave se primaju najkasnije do 20. srpnja 2021. a osim biografije autora, priložiti treba najmanje 40 Facebook postova svih žanrova objavljenih u razdoblju od 15. svibnja 2020. do 5. srpnja 2021., s navedenim datumima objave, na adresu: nagradapostscriptum@gmail.com.

U obzir za žiriranje dolaze isključivo i nigdje drugdje osim na Facebooku primarno objavljeni tekstovi.

Sve relevantne informacije o Nagradi bit će objavljivane na Facebook stranici Nagrade, gdje će žiri prvo objaviti popis autora/ica koji uđu u širi izbor za nagradu, a potom i imena do šest autora užeg izbora, čijih će se dio postova i objaviti. Dobitnik će biti proglašen/a prije održavanja KaLibar bestivala.

Žiri zadržava pravo da ne dodijeli Nagradu svake godine.


 

Comments


ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page