top of page
  • Ana Savković

Natječaj za neobjavljeni rukopis


Photo: Antipod.hr


rok: 21.03.2021.


Nakladnička kuća Antìpōd raspisuje natječaj za neobjavljeni rukopis (roman, zbirka kratkih priča, zbirka pjesama) na hrvatskom jeziku.


Natječaj je javan, a rukopisi se šalju isključivo u elektroničkom obliku na adresu e-pošte info@antipod.hr pod šifrom. Rješenje šifre i osobni podaci autora zatražit će se naknadno samo od onih autora koji uđu u uži krug natječaja.

Najbolji rukopis bit će objavljen, a njegovu autoru dodijeljena novčana nagrada u bruto iznosu od 5.000,00 kn (pet tisuća kuna).

Rukopis predan na natječaj ne smije biti objavljen prije ili za vrijeme trajanja natječaja u bilo kojem obliku, odnosno na bilo kojem mediju. Nagrađeni autor obvezuje se ustupiti autorska prava za izdavanje rukopisa nakladničkoj kući Antìpōd na rok od 5 godina. Ustupanje autorskih prava odnosi se na tiskanu i elektroničku verziju knjige.

Nakladnička kuća Antìpōd može objaviti i više od jednog rukopisa prispjelog na natječaj. Ukoliko se utvrdi da nijedan od prispjelih rukopisa na natječaj ne zadovoljava literarne kriterije, Antìpōd ne mora objaviti nijedan rukopis niti dodijeliti nagradu.

Rezultati natječaja bit će objavljeni 7. lipnja 2021. godine. 

Recent Posts

See All

Comments


ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page