• Ana Savković / Lit News

Nagrade Prozak i Na vrh jezika.


PRAVILA NATJEČAJA ZA NAJBOLJE RUKOPISE AUTORA DO 35 GODINA STAROSTI PROZAK I NA VRH JEZIKA

Nagrade za rukopise autora do 35 godina Na vrh jezika za poeziju i Prozak za prozu organiziraju Udruga Kultipraktik, a godišnje dodjeljuje žiri u sastavu: Olja Savičević Ivančević, Marko Pogačar i Kruno Lokotar.

Nagrada Prozak se sastoji od objave zbirke priča sa svim pripadnim autorskim pravima u izdanju naklade Jesenski i Turk, Prozak/Na vrh jezika prstena i diplome.

Nagrada Na vrh jezika se sastoji od objave zbirke poezije, Prozak/Na vrh jezika prstena i diplome.

Natječaji Na vrh jezika za poeziju i Prozak za prozu, su trajno otvoreni za sve građane Republike Hrvatske mlađe od 35 godina.

Izbor do 10 pjesama uz bio-bibliografsku crticu treba poslati kao privitak u jednom word-dokumentu na adresu navrhjezika@gmail.com, a prozu(e) opsega do 5 kartica teksta (9000 znakova s proredom) na adresu prozaknatjecaj@gmail.com. Uz prijavu treba poslati i portretnu fotografiju autora/ice u .jpg formatu. Radovi koji budu ulazili u širi izbor bit će objavljivani na Facebooku Prvi prozak na vrh jezika.

Autori koji uđu u uži izbor bit će o tome obaviješteni e-mailom i zamoljeni da žiriju na uvid pošalju sav materijal koji bi mogao ući u knjigu.

Izvor: https://hr-hr.facebook.com/ppnvj/

#NagradeProzakiNavrhjezika

9 views

ZVONA i NARI - Library & Literary Retreat - Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Croatia - + 385 99 232 7926 - zvonainari@gmail.com - (c) 2011.-2020.