top of page
  • ZiN Daily

SFenaristička radionica? Baci oko!


Slučajno ili ne, upravo dok je Irena Krčelić bila gošća Knjižnice i književnog svratišta ZVONA i NARI stigla je najava jedne izvrsne prilike za sve one koji se bave ili žele baviti pisanjem za ekran. Veliki? Mali? Evo što o besplatnoj 6-mjesečnoj scenarističkoj radionici koju će pod okriljem SFere Irena voditi u Zagrebu, ali i putem intereneta, stoji u najavi:

"Društvo za znanstvenu fantstiku SFera poziva te na radionicu pisanja TV scenarija u žanru znanstvene fantastike, pri čemu sudjelovati možeš fizički, u prostorijama SFere u Zagrebu ili pak radionici možeš pristupati online, u formatu samostalnog e-učenja.

Radionica u SFeri - S radom krećemo u utorak, 7. studenog 2017. godine u 20 sati, u prostorijama SFere na Kajzerici, IV. Podbrežje 5 u Zagrebu. Radionica traje šest mjeseci, ritmom sastajanja dva puta mjesečno, svaki drugi utorak od 20 do 22 sata. Ulaz je besplatan, a broj sudionika ograničen na šest osoba.

Online izdanje radionice - Ako vam Zagreb nije blizu ili vam termin utorcima navečer ne odgovora, dobrodošli ste uključiti se u digitalno izdanje radionice. Online radionica namijenjena je samostalnom učenju i kreće od 14. studenog 2017. godine. Ulaz je besplatan, a broj sudionika neograničen.

Kome je SFenaristička radionica namijenjena? Svima koji žele savladati osnove pisanja scenarija i spremne su odvojiti minimalno četiri sata tjedno za samostalan rad, kao i dva puta mjesečno po dva sata za grupni rad.

Što je cilj radionice? Tijekom šest mjeseci svaki polaznik prolazi proces razvoja vlastite ideje u scenarij prve epizode žanrovske TV serije, kao i minimalno jedan proces prijave projekta na relevantan natječaj."

Sve ostale detalje možete pronaći upravo OVDJE!

 

Recent Posts

See All

ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page