top of page
  • Ana Savković / Lit News

Otvoren natječaj za Nagradu za književnost na društvenim mrežama


rok: 15.07.2018.

Udruga Kultipraktik raspisala je natječaj za dodjelu godišnje Nagrade Post scriptum za književnost na društvenim mrežama. Nagrada se dodjeljuje na KaLibar festivalu u Zadru, a sastoji se od nastupa na festivalu, priznanja i objave knjige kod uglednog izdavača sa svim pripadajućim autorskim pravima, te eventualno od sponzorskih financijskih i robnih donacija.

Prijava:

- prijavljeni ili njegov prijavitelj treba do 15. 7. 2018. prirediti i poslati biografiju autora/ice i dokument formata .doc, .docx ili .rtf s najmanje 40 Facebook postova svih žanrova koje smatra relevantnima, objavljenih u razdoblju 15. 6. 2017.-1. 7. 2018., s navedenim datumima objave, na adresu nagradapostscriptum@gmail.com

-u obzir za žiriranje dolaze isključivo i nigdje drugdje osim na Facebooku objavljeni tekstovi

-u svrhu provjere valjanosti prijave (objave postova u natječajem propisanom opsegu i roku) autor/ica treba žiriju omogućiti provjeru na natječaj prijavljenog sadržaja na vlastitom profilu

-u slučaju da autore/ice na natječaj prijavljuje žiri ili treća osoba, autori/ce trebaju e-mailom dostaviti pismenu suglasnost za sudjelovanje u natječaju.

Žiri će na Facebook stranici Nagrade odabrati i objaviti popis 10 autora/ica koji uđu u širi izbor za nagradu, a nakon toga i imena pet autora/ica užeg izbora, čijih će dio postova objaviti. Dobitnik/ca će biti proglašen/a prije održavanja KaLibar bestivala.

 

ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page