top of page
  • Ana Savković / Lit News

PODSJETNIK: Napiši pismo Miljenku i Dobrili i osvoji nagradu


rok: 03.08.2018.

Gradska knjižnica Kaštela u povodu “Legende o Miljenku i Dobrili 2018.” raspisuje natječaj "Napiši pismo Miljenku i Dobrili i osvoji nagradu“.

Ljubavna pisma ili istinite priče o pronalasku ljubavi mogu biti poslana do ovogodišnje manifestacije "Legenda o Miljenku i Dobrili“, kada će sandučić biti otvoren, a pisma će biti pročitana u sklopu romantične Večeri ljubavne poezije i čitanja najljepših pisama upućenih Miljenku i Dobrili (7. kolovoza 2018. g., kaštel Rušinac, Kaštel Lukšić) i izložena u odjelu Gradske knjižnice Kaštela u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću.

Pisma mogu biti potpisana i nepotpisana, s tim da će ona pisma čiji je autor poznat (ime i prezime, adresa i broj mobitela) ući u izbor za osvajanje nagrada za najbolje pismo upućeno "Miljenku i Dobrili“.

Glavne nagrade: romantični vikend za dvoje u Kaštelima (pokrovitelji: Grad Kaštela i Turistička zajednica Grada Kaštela).

Autori romantičnih pisama koji nisu iz Kaštela i koji pisma ne mogu osobno ubaciti u sandučić, koji se nalazi u atriju dvorca Vitturi u Kaštel Lukšiću (odjel Gradske knjižnice Kaštela) pisma mogu poslati na adresu:

Gradska knjižnica Kaštela

(Sandučić „Pisma za Miljenka i Dobrilu“)

Lušiško brce 3 (kaštel Vitturi)

21214 Kaštel Lukšić

 

ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page