top of page
  • Ana Savković / Lit News

Međunarodni likovno-literarni natječaj za djecu Iserlohn - Essen - Lovas - Karaševo


rok: 15.02.2019.

Međunarodni likovno-literarni natječaj Iserlohn - Essen – Lovas – Karaševo na temu "Duga" raspisuje se za djecu Hrvata u iseljeništvu i djecu iz Hrvatske u dobi od 1. do 8. razreda osnovne škole (iz Njemačke do 10. razreda).

Natječaj i izložba likovnih i literarnih radova hrvatskih učenika iz cijeloga svijeta održat će se u Njemačkoj, Hrvatskoj i Rumunjskoj pod pokroviteljstvom Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, a u suradnji internetskog portala Hrvatski Glas Berlin, Matice hrvatske za Ruhrsko područje, Osnovne škole Zadarski otoci Zadar, Osnovne škole Lovas, Općina Lovas, Zajedništvo Hrvata u Rumunjskoj, Osnovna škola Broj 2, Karaševo Rumunjska.

Proglašenje najboljih radova održat će se u Gradskoj galeriji u Iserlohnu do kraja ožujka 2019. godine. Izložba likovnih radova održat će se u početkom svibnja 2019. godine u Lovašu, a krajem svibnja u Karaševu Rumunjska.

Bit će nagrađena po tri likovna učenička rada u kategorijama od 1. do 4. razreda i od 5. do 8. razreda i tri literarna učenička rada u kategorijama od 1. do 4. razreda i od 5. do 8. Razreda ( iz Njemačke do 10. razreda).

Tema: "Duga“– ljepota prirode, legenda, poveznica, nada, pomirenje, prijateljstvo.

Više o natječaju i prijavi na: https://www.culturenet.hr/default.aspx?id=83641

 

ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page