top of page
  • Ana Savković / Lit News

Volontiram - mijenjam svijet - likovni natječaj


rok: 09.10.2018.

U povodu 140 godina svoga postojanja i djelovanja Hrvatski Crveni križ organizira natječaj za izradu likovnih radova na temu "volontiranja" za učenike osnovnih i srednjih škola.

Hrvatski Crveni križ, najveća humanitarna organizacija na području Republike Hrvatske, dugogodišnji je partner Agencije za odgoj i obrazovanje u međupredmetnoj provedbi Kurikuluma građanskog odgoja i obrazovanja te nositelj Modula Volontiranje i razvoj socijalne solidarnosti. O najboljim radovima odlučivat će stručni žiri, a rezultati natječaja bit će objavljeni početkom studenog 2018. godine na internetskim stranicama Hrvatskog Crvenog križa.

Dodjela nagrada i prigodna izložba bit će organizirane 5. prosinca 2018. godine povodom Međunarodnog dana volontera u Muzeju suvremene umjetnosti Zagreb (MSU). Izložba će trajati od 5. do 19. prosinca u MSU-u. Hrvatski Crveni križ će pobjednicima pokriti putne troškove do Zagreba na otvorenje izložbe i dodjelu nagrada.

 

ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page