top of page
  • Ana Savković / Lit News

PODSJETNIK: Radionica Aktiviranje geopoetičnog na Ganzu


Zagreb; SC, 17.09.2018. - 21.09.2018.​

rok: 14.09.2018.

Radionica Angele Rawlings "Aktiviranje geopoetičnog" održat će se od 17. do 21. rujna u sklopu Ganz novog festivala u MM centru i Francuskom paviljonu. Aktiviranje geopoetičnog je kros- ili interdisciplinarna radionica istraživanja geopoetike kao sjecišta skladanja, zvukovne poezije, akustične ekologije, glasovne/zvukovne improvizacije i razgovora s određenim mjestima. Radionica je besplatna, ali je broj mjesta ograničen. Stoga su obavezne prethodne prijave.

Radionica je namijenjena umjetnicima (svih profila i polja djelovanja; kako piscima, pjesnicima, dramaturzima, tako i glazbenicima, plesačima, izvođačima, filmskim i multimedijalnim umjetnicima, itd...) i ljubiteljima umjetnosti kojima se pruža prilika da upotrijebe Angeline metode za stvaranje novog, zajedničkog rada.

Radionica bi mogla biti zanimljiva svima koje zanima interdisciplinarnost, zvukovno skladanje, improvizacija, eksperimentalna književnost ili okolišna etika.

Kratki životopis i kratku motivaciju (razloge, želje, motive za sudjelovanjem), kao i kontakt informacije treba poslati na edukultura.sc@gmail.com najkasnije do 14. rujna u ponoć. Sudionici su obavezni prisustvovati svim danima radionice.

 

ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page