top of page
  • Ana Savković / Lit News

Sloboda - tema 24. Sajma knjige u Istri


Pula, 29.11.2018. - 09.12.2018.

Program 24. Sajma knjige u Istri, koji će se na temu "Sloboda" održati u Puli od 29. studenoga do 9. prosinca, otvorit će prvi afrički dobitnik Nobelove nagrade za književnost i borac za slobodno društvo Wole Soyinka. Ostali sudionici su: islandski pjesnik i romanopisac Eiríkur Örna Norðdahl s knjigom "Zlo", norveški filozof Lars Svendsen, izraelski filozof Ishay Landa, makedonska književnica Bužarovska, Vittorio Giardino, Žarko Paić, Rajko Grlić, Ivana Dragičević, Danijel Žeželj, Sinan Gudžević, Borivoj Radaković, Julijana Adamović, Darko Berljak i dr.

Njihove knjige, a i njih same, moći će se naći u sajamskoj knjižari, a ove godine bit će postavljen salon knjiga s naslovima više od 200 domaćih i stranih nakladnika, izloženima po uzoru na klasične, raskošne knjižare Buenos Airesa.

Festival će i ove godine okupiti nekoliko stotina sudionika, autora i promotora, nakladnika i knjižara te tisuće posjetitelja, a u jedanaest dana o knjigama i kulturnim fenomenima općenito bit će riječi na nizu predstavljanja i okruglih stolova.

 

ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page