FREEZURA

December 20, 2018

 Udruga ZVONA i NARI partner je u novom projektu namijenjenom edukaciji mladih, a koji se financira sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Projekt nosi naziv "FreeZURA - Slobodna zajednica umjetnika u razvoju".

 

Riječ je o kreativnom i inovativnom projektu u Puli koji organiziraju Savez udruga Rojc, udruga Kontakt, Gradska radionica i ZVONA i NARI. U projektu će aktivno sudjelovati mladi od 15 do 25 godina. Ciljevi projekta jesu: razvoj specifičnih kreativnih praksi mladih i kreiranje sustava podrške kako bi se osnažile praktične i socijalne kompetencije te postigla veća društvena uključenost.

 

Ciljevi će se ostvariti besplatnim edukacijskim radionicama i mobilnom aplikacijom što će potaknuti sudjelovanje mladih u kulturnim i umjetničkim aktivnostima.

 

Aktivnosti se provode u svrhu stvaranja poticajnog okruženja za osnaživanje kompetencija mladih na području kulture i umjetnosti u Istarskoj županiji.

 

Razdoblje provedbe projekta je od rujna 2018. do rujna 2019. Nakon završetka projekta, uključene organizacije omogućiti će mladima nastavak sudjelovanja u redovnim aktivnostima tih organizacija kao i mentorsku podršku.

 

Kreativne edukacijske radionice koje se nude jesu sljedeće: glazbena radionica, radionica kreativnog pisanja i nakladništva, radionica stripa i ilustracije, radionica suvremenog plesa i likovna radionica izrade murala. Više informacija dostupno je na mrežnim stranicama FreeZURE. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

Editors: Natalija Grgorinić, Ljubomir Grgorinić Rađen & Ognjen Rađen

 

Copyright © 2017-2018, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

ZVONA i NARI - Library & Literary Retreat - Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Croatia - + 385 99 232 7926 - zvonainari@gmail.com - (c) 2011.-2018.