top of page
  • Ana Savković / Lit News

Radionica kreativnog pisanja u Osijeku


Osijek, 01.03.2019.

Program cjeloživotnog učenja Akademije za umjetnost i kulturu – Kreativno pisanje pruža mogućnost polaznicima svih uzrasta (učenika, studenata i osoba treće životne dobi) da razviju svoju kreativnost kroz pisanje.

Program je namijenjen svima koji se bave pisanjem, imaju gotov ili skoro gotov rukopis, te im treba stručno mišljenje, recenzija i urednička sugestija kao i svima (početnicima) koji bi željeli naučiti pisati. Pisanje je umijeće koje se izučava, razvija i usavršava.

Kako se očekuje da će pojedine institucije slati polaznike koji rade na određenom radnom mjestu ili će program pohađati ljudi koji su iz osobnih razloga zainteresirani, neće se određivati stručne, ni obrazovne preduvjete za upis polaznika. Program traje 40 sati kroz radionice. Dinamika održavanja dogovarat će se s polaznicima.

Početak nastave planiran je početkom ožujka, a broj polaznika je ograničen.

Sve informacije kao i prijavnice možete naći na stranicama Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku www.uaos.unios.hr ili kod Dražene Stanković, Voditeljice ureda za studente poslijediplomskih studija i cjeloživotno učenje na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku, na broj telefona (031) 224 241 (uredovno Akademije od 7 do 15 sati), ili na mail drazena.stankovic@uaos.hr.

 

ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page