top of page
  • Ana Savković / Lit News

Poziv na prijavu prijedloga programa umjetničkog sadržaja za 14. Ogulinski festival bajke


rok: 28.02.2019.

Ovogodišnji Ogulinski festival bajke se održati već tradicionalno drugi vikend u lipnju, to jest od 7. do 9. lipnja 2019. godine. Turistička zajednica grada Ogulina, kao organizator manifestacije, je otvorila javni poziv za dostavu prijedloga programa umjetničkog sadržaja koji traje do 28. veljače 2019.

Odlukom umjetničkog ravnatelja Aleksandra Kovačevića tema ovogodišnjeg Festivala su "Domaći oko ognjišta", jer prema njegovim riječima upravo cilj Ogulinskog festivala bajke okupljanje vrhunskih umjetnika iz Hrvatske i inozemstva u Ogulinu, rodnom mjestu Ivane Brlić Mažuranić. 14. po redu Festival kao i svake godine do sada donosi selekciju ponajboljeg umjetničkog i kreativnog sadržaja, polazeći od predstava, kako profesionalnih tako i amaterskih, kreativnih radionica, pripovijedanja do zabavnog sadržaja za naše najmlađe. Prijave se mogu podnijeti putem elektroničke pošte na adresu ogfb06@yahoo.com. Svi obrasci potrebni za prijavu kao i dodatne informacije se nalaze na stranicama Turističke zajednice grada Ogulina, na linku http://www.tz-grada-ogulina.hr/novosti/poziv-na-prijavu-programa-za-14-ogulinski-festival-bajke/, a za sve dodatne upite su raspoloživi i djelatnici Turističkog ureda na kontakte također dostupne na stranici.

 

ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page