top of page
  • ZiN Daily

Daniel Načinović u knjižnici ZVONA i NARI


Ugledni hrvatski književnik Daniel Načinović gostovao je danas u knjižnici i književnom svratištu ZVONA i NARI gdje se družio s učenicima ližnjanske škole. Bila su tu sva četiri razreda područnog odjela OŠ dr. Mate Demarina zajedno s njihovim učiteljicama. Gostovanje je ostvareno u sklopu projekta "L kao libar, L kao ližnjan: selo-početnica" koje je financijski poduprla Zadruga za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva. Učenici prvog i drugog razreda tijekom drugog polugodišta ove školske godine sastavljat će čakavsku slovaricu a nakon susreta s izvornim govornicima ližnjanskog govora, kao i susreta s književnicima. Daniel Načinović jedan je od književnika-gostiju koji je današnjom poetskom matinejom oduševio i učenike i učiteljice. Čitalo se, recitiralo, pjevalo, sviralo na gitari, ma odlično je bilo!!

Ovaj projekt provodi se uz financijsku potporu Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva iz sredstava Fonda gradova i općina.

 

Recent Posts

See All

ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page