top of page
  • Ana Savković / Lit News

Peti Zagreb Book Festival: Mjesto čovjeka u vrlom novom svijetu


Zagreb, 20.05.2019. - 25.05.2019.

Međunarodna književna manifestacija Zagreb Book Festival (ZBF) u svojem će se petom izdanju održati od 20. do 25. svibnja na temu "Vrli novi svijet" s fokusom na čovjeka i društvo današnjice, o čemu će u Muzeju za umjetnost i obrt (MUO) kroz panel diskusije, promocije knjiga i predavanja tijekom šest festivalskih dana raspravljati 80-ak domaćih i inozemnih književnika, intelektualaca i stručnjaka iz psihologije, novinarstva i obrazovanja.

Pokrenut s ciljem okupljanja publike različitih interesa i dobnih skupina kroz interaktivno osmišljene susrete koji ozbiljnim temama pristupaju na zabavan i inspirativan način, ZBF se u četiri godine održavanja profilirao kao jedna od središnjih zagrebačkih proljetnih književnih manifestacija.

Program će, u ponedjeljak 20. svibnja, otvoriti panel diskusija na temu "Stvar je u tome da ljudi budu sretni – čovjek današnjice", a svečano otvorenje zaključit će glazbeni nastup Dua Small Change.

 

ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page