top of page
  • Ana Savković / Lit News

Udruga Mlada pera / Koja je dobitna kombinacija?


rok: 31.10.2019.

PRAVILA NATJEČAJA ZA PROJEKT “KOJA JE DOBITNA KOMBINACIJA?”

1.Organizator projekta je udruga Mlada pera. Unutar projekta raspisuje se natječaj za najkreativniji literarni rad na zadanu temu.

Na natječaju mogu sudjelovati svi maloljetnici do trenutka slanja rada i njihovi roditelji/skrbnici odnosno bake i djedovi, građani Republike Hrvatske.

2.Svi pristigli radovi bit će objavljeni na portalu Top generacija u posebnoj kategoriji. U izbor ulaze svi radovi pristigli na natječaj u periodu 01.05.2019. – 31.10.2019. godine. Nema ograničenog broja radova po autoru. Najbolji će biti proglašeni do kraja studenoga, a zbornik tiskan do kraja siječnja 2020. godine.

3.SVI radovi, bez obzira na temu, moraju započeti rečenicom: Bio bi to još jedan sasvim običan dan, da nije…(rečenicu nastavlja autor/ica).

4.Žiri čine članovi udruge Mlada pera, jer su oni i osnovali udrugu s namjerom širenja i objavljivanja dječjih literarnih radova te vanjski stručni suradnik.

5.Radovi se šalju obavezno emailom u doc. ili docx. formatu na email adresu top_generacija@medjimurje.info uz obavezan predmet: Za natječaj Koja je dobitna kombinacija?. Uz radove obavezno priložiti potpisanu Suglasnost za sudjelovanje na natječaju Koja je dobitna kombinacija. Suglasnost isprintati i potpisanu od strane roditelja poslati poštom na:

Udruga Mlada pera Travnik 14 40000 Čakovec

ili potpisanu skenirati i zajedno s radom poslati na top_generacija@medjimurje.info . Ukoliko se šalje više radova i u različitim terminima, dovoljna je jedna suglasnost.

6.Radovi će biti objavljeni s imenima i prezimenima autora/ice, godinama djeteta, srodstvom i imenom mjesta u kojem žive.

7.Radovi mogu biti popraćeni vlastitim autorskim fotografijama ili ilustracijama kao i fotografijama i ilustracijama prijatelja ili rođaka uz njihovu dozvolu. Udruga ne odgovara za eventualnu povredu autorskih prava nad fotografijama ili ilustracijama.

8.Najbolje kombinacije bit će nagrađene sa:

– 1. mjesto: 1.000,00 kn i plaketa Zlatno pero, – 2. mjesto: 750,00 kn i plaketa Srebrno pero, – 3. mjesto: 500,00 kn i plaketa Brončano pero.

Novčana nagrada se isplaćuje jedino i isključivo na tekući ili žiro-račun dobitnika, odnosno roditelja, odnosno skrbnika.

9.Objava najboljih radova bit će najkasnije do 30. studenog 2019. godine na službenoj stranici udruge Mlada pera.

Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike za vrijeme trajanja natječaja, u sljedećim slučajevima:

– ako sudionik prekrši ova pravila, – ako tekst sudionika nije u skladu s temom Natječaja, – ako je ponašanje i rad sudionika uvredljivog ili vulgarnog sadržaja.

10.Udruga Mlada pera zadržava pravo poništiti natječaj bez posebnog obrazloženja, do trenutka javne objave rezultata na web stranici udruge.

 

ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page