top of page
  • Ana Savković / Lit News

Rukopisi 43


rok: 21.2.2020.

Dom omladine Pančevo raspisuje 43. po redu natječaj za Zbornik poezije i kratke proze mladih s prostora eks-Ju – „Rukopisi 43“.

Pravo sudjelovanja imaju svi autori između 15 i 30 godina starosti koji pišu na ex-jugoslavenskim jezicima, kao i jezicima nacionalnih manjina u Republici Srbiji.

Na natječaju se može sudjelovati s poezijom i/ili kratkom prozom. Treba poslati: do 3 pjesme i / ili 3 kratke priče: pjesme dužine do 2, a priče do 3 strane (do 7 000 karaktera, veličina fonta 12), potpisane punim imenom i prezimenom, godinom rođenja, adresom, mjestom stanovanja i državom, brojem telefona i e-mailom (podatke treba uključiti u sadržaj maila, kao i u privitak s radovima na vrhu strane) na: zbornikrukopisi@gmail.com ili adresu Doma omladine, ul. Svetog Save 10, 26 000 Pančevo, Srbija (s naznakom ,,za Rukopise 43”). Prednost je na elektronskoj pošti a autori se mole da poštuju pravila natječaja i rok za slanje radova. ,,Rukopisi 43″ bit će objavljeni početkom svibnja tekuće godine, a u svibnja planirana je i promocija u Pančevu, odnosno trodnevni festival. Autorima iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Crne Gore koji ne budu bili u mogućnosti da dođu na promociju Zbornika,primjerci će biti poslati poštom.

 

ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page