top of page
  • ZiN Daily

5. UPSET ART FEST umjetnosti i inkluzije osoba s invaliditetom - prijaverok: 01.10.2023.


Pozivamo sve udruge, pojedince-umjetnike, amatere i profesionalce da nam se pridruže 11. i 12. studenog 2023., u Centru za kulturu Trtešnjevka, na 5. UPSET ART festivalu umjetnosti i inkluzije osoba s invaliditetom. Do sada smo imali brojne radionice, koncerte, predstave, performanse, karaoke zabave, video prezentacije, izložbe, sajmove i brojne druge aktivnosti - te vas pozivamo da se uključite i pridružite našem inkluzivnom programu. Za to ćemo vam osigurati svu raspoloživu (tehničku, prostornu, ljudsku i drugu) podršku u prezentaciji vaše umjetnosti i rada javnosti, a za vaš program ćemo i osigurati svima podjednaku i transparentnu financijsku potporu. Radi se o potpori koja će vam pomoći da nastavite s kulturno-umjetničkim radom i nastavite producirati divne programe koji će javnosti odašiljati poruku inkluzije.


Kao primarno inkluzivan program, svake godine primamo sve prijavljene nastupe, izložbe, prezentacije, koncerte, performanse, kao i sve digitalne materijale - bez obzira da li su te umjetničke radove stvorili pojedinci ili grupe, osobe s invaliditetom ili oni "bez" invaliditeta. Drugim riječima - kod nas su svi dobrodošli te ćemo zajedno s vama organizirati program našeg UPSET ART festivala kojeg prati slavni moto marginaliziranih skupina "Ništa o nama, bez nas".


Poziv je otvoren od 18.7.2023. do 1.10.2023. godine, a prijaviti se možete ispunjavanjem prijavnice. Sve dodatne informacije možete dobiti kod voditelja festivala na ihromatko@cekate.hr.
 

Recent Posts

See All

Comments


ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page