top of page
  • Ana Savković

Javni poziv osnovnim i srednjim školama za videonajave knjiga – učeničke radove
1.12.2021.


Ministarstvo kulture i medija objavilo je Javni poziv osnovnim i srednjim školama za videonajave knjiga – učeničke radove. Pozivaju se učenici da pokažu koja književna djela ih najviše zanimaju te da svoju kreativnost izraze snimajući videonajavu književnog djela po izboru (book trailera).


Na Javni poziv mogu se prijaviti isključivo osnovne i srednje škole s videoradovima svojih učenika javno dostupnima putem mrežnih servisa (Vimeo, YouTube i sl.).


Sve u roku pristigle prijave razmotrit će posebno formirano povjerenstvo te odabrati najkvalitetniji videorad koji na najbolji način predstavlja odabranu knjigu i njezinog autora, odnosno promovira čitanje.


Radovi se prijavljuju elektroničkim putem na adresu e-pošte: videonajavaknjige@min-kulture.hr, dostavljanjem popunjene prijavnice i poveznice na videorad objavljen na javno dostupnom mrežnom servisu (Vimeo, YouTube i sl.) uz dostavljenu lozinku (ako je potrebna) i bez ograničenja mogućnosti pregleda.


Prijave se primaju do 1. prosinca 2021.


Najkvalitetniji videorad koji na najbolji način predstavlja odabranu knjigu i njezinog autora i promovira čitanje, odnosno razred iz kojeg dolazi učenik ili grupa učenika autora videonajave bit će nagrađen izletom s kulturno-umjetničkim programom u dogovoru sa školom. 

Recent Posts

See All

ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page