top of page
  • Ana Savković

Javni poziv programa Writers in Residence 2021 u Spliturok: 30.11.2020.


Pokretanjem rezidencijalnog programa "Marko Marulić" i razvijanjem promotivnih aktivnosti vezanih za boravak stranih autora i prevoditelja, istraživača s područja književnosti, vizualnih i audiovizualnih umjetnosti, ostalih izvedbenih umjetnosti u Splitu, Udruga Kurs ima za cilj omogućiti upoznavanje literarnih, kulturoloških i socijalnih prilika u Hrvatskoj, a posebno u Splitu, dok se istodobno domaća publika upoznaje s odabranom europskom književnom i umjetničkom scenom.


Uz partnere u projektu: Ministarstvo kulture i medija RH, Splitsko-dalmatinske županija i Grada Splita, te međunarodnih partnera Traduki, Udruga Kurs osigurala je organizirani smještaj u opremljenom stanu u centru grada u trajanju od četiri tjedna te pokrivanje troškova boravka u iznosu od 800 Eura.

Termini boravka: siječanj, veljača, ožujak, travanj, svibanj, lipanj, srpanj, kolovoz, rujan, listopad, studeni, prosinac u 2020.godini.

Prijava mora sadržavati:

1. curriculum vitae (na hrvatskom, engleskom ili njemačkom)

2. puna adresa (kontakt telefon i e-mail adresa)

3. popis objavljenih djela

4. kratak opis planova rada u Splitu

5. pismo preporuke izdavača, kritičara ili udruženja pisaca

Rok za slanje prijava je 30.11.2020. Prijave se šalju u PDF-formatu putem elektroničke pošte na e-mail adresu: maja6v@gmail.com

Prijave će zaprimiti Povjerenstvo, te izvijestiti odabrane kandidate najkasnije do 27. prosinca 2020. Nepotpune prijave i prijave koje ne udovoljavaju propisanim uvjetima, neće se uzeti u razmatranje. 

Commentaires


ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page