top of page
  • ZiN Daily

Literarno-likovni natječaj Kaštelanske štorije 2024.rok: 7. 2. 2024.


Gradska knjižnica Kaštela u povodu Dana Grada Kaštela ove godine po deseti jubilarni put raspisuje Literarno–likovni natječaj na temu Kaštela Kaštelanske štorije 2024.


Natječaj je otvoren od 2. siječnja do 7. veljače 2024. godine, a u istome mogu sudjelovati državljani Republike Hrvatske – djeca i odrasli.


Literarni radovi poslani na natječaj (priče i pjesme na temu Kaštela) mogu biti pisani na hrvatskom književnom jeziku ili dijalektu (čakavici) i šalju se isključivo na adresu elektroničke pošte natjecajkastela@gmail.com zajedno s osobnim podatcima. Radovi moraju biti lektorirani.


Likovni radovi (pojedinačni i grupni na temu Kaštela) šalju se u .jpg formatu na adresu elektroničke pošte natjecajkastela@gmail.com zajedno s osobnim podatcima i poštom na adresu: Gradska knjižnica Kaštela (Za natječaj “KAŠTELANSKE ŠTORIJE”), Trg palih za domovinu 1, 21212 Kaštel Sućurac.


Uz radove je potrebno priložiti: naslov rada, ime i prezime autora, godinu rođenja, adresu stanovanja, broj telefona/mobitela i e-mail adresu za odrasle, dok je za djecu potrebno navesti još i razred i naziv osnovne ili srednje škole ili dječjeg vrtića, kao i ime i prezime učitelja/nastavnika/mentora i broj mobitela uz potpisanu suglasnost roditelja. Sve navedene podatke potrebno je poslati i na adresu elektroničke pošte natjecajkastela@gmail.com.


Najbolji radovi odabrani od strane Povjerenstva bit će javnosti predstavljeni na završnoj svečanosti s dodjelom nagrada i izloženi u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću 28. veljače i tiskani u Zborniku GKK Kaštelanske štorije.


Više informacija na službenoj mrežnoj stranici www.gkk.hr i na Facebook stranici Gradske knjižnice Kaštela.


 

Recent Posts

See All

Comments


ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page