top of page
  • Ana Savković

Međunarodna konferencija o poticanju čitanja "Čitajmo da ne ostanemo bez riječi"

Zagreb, 12.10.2021.


Ministarstvo kulture i medija organizira međunarodnu konferenciju o poticanju čitanja "Čitajmo da ne ostanemo bez riječi" koja će se 12. listopada održati u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.


Za sudjelovanje u konferenciji moći će se prijaviti svi zainteresirani učitelji, nastavnici i odgojno-obrazovni djelatnici, djelatnici ustanova u kulturi, umjetnici i kulturni djelatnici, svi oni koje zanima poticanje čitanja i razvoj čitateljske publike.


Sudjelovanje je besplatno i bit će moguće putem digitalne zoom platforme. Prijave za konferenciju bit će otvorene na stranici Ministarstva kulture i medija kao i putem platforme www.etaedu.eu (za odgojno-obrazovne djelatnike) pod uobičajenim uvjetima za stručne skupove u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje. Prijave su moguće do 7. listopada u 12 sati na linku: https://forms.gle/Mei9KEYQWJPZiDc68.
 

Recent Posts

See All

コメント


ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page