top of page
  • Ana Savković

Mediteranski festival knjige 2020.Split, 02.09. - 06.09.2020.


U dogovoru s odgovornima iz Grada Splita i Stožera civilne zaštite Grada Splita odlučeno je da će se MFK održati od srijede 2. do nedjelje 6. rujna 2020. Osim bogate sajamske ponude knjiga 50-ak hrvatskih izdavača, za sve ljubitelje pisane riječi pripremljen je bogat i raznolik program.


Posebna pažnja posvećena je najmlađim posjetiteljima za koje su organizirane zanimljive edukativne radionice koje će se održavati svakodnevno u svečanom salonu ŠC Gripe tj. u Malom Bookvariju. Pod pokroviteljstvom projekta Nacionalna strategija poticanja čitanja odvijat će se i program Tete i barbe pričalice čitaju te Škola brzog čitanja i mudrog učenja.


Mediteranski festival knjige će biti otvoren panelom "Nacionalna strategija poticanja čitanja – čitanje kao lijek" na kojem će se raspravljati o važnosti strateškog razvoja kulture čitanja i pismenosti kroz povezivanje autora i čitatelja.


Program i organizacija sajma provodit će se uz sve potrebne epidemiološke mjere i preporuke za sprječavanje širenja infekcije. Stoga je i broj sudionika po radionicama strogo ograničen i obavezna je predbilježba na mfk@mfk.hr.


Ulaz na sajam je besplatan, a detaljni MFK program s opisom i rasporedom radionica, dostupan je na internetskim stranicama MFK.


Izvor: https://mvinfo.hr/clanak/nema-uzmaka-mediteranski-festival-knjige-odrzat-ce-se-u-splitu-od-2-do-6-rujna-2020


 

#Mediteranskifestivalknjige

ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page