top of page
  • ZiN Daily

Moć čitanja - čitaj i budi moćan
rok: 30.01.2023


​Otvorena medijska grupacija provodi EU projekt „NEED2READ" koji je usmjeren na poticanje kulture čitanja kod nezaposlenih osoba s ciljem ukazivanja na izravan i neizravan utjecaj čitanja na poboljšanje ukupne kvalitete života pojedinca, posebice onog dijela koji će im pomoći u pronalasku posla, poboljšanju učenja novih vještina s pomoću kojih bi bili konkurentniji na tržištu rada te kao inspiracija za okretanje nove stranice u životu.


U sklopu projekta provodit će se ciklus on-line besplatnih radionica pod nazivom „MOĆ ČITANJA - ČITAJ I BUDI MOĆAN" putem ZOOM platforme.

Pomoću stečenih vještina, polaznici će postati konkurentniji na tržištu rada, a pročitane knjige će im služiti kao inspiracija i poticaj za okretanjem nove stranice u životu kako na profesionalnoj, tako i na osobnoj strani.

Projektom se želi u on-line radionice uključiti 40 nezaposlenih. Svi zainteresirani za prijavu mogu se javiti na mail adresu: office@omg.hr. Radionice bi se održavale u jutarnjem terminu četvrtkom od 10-12, te bi započele u drugom ili trećem tjednu veljače. 

Recent Posts

See All

Comentarios


ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page