top of page
  • Ana Savković

Moment kulture: Petra Pleše i Patrik Gregurec – večer poezije u KarlovcuKarlovac, 21.08.2020. 20 h


KA-MATRIX – Udruga za društveni razvoj, u sklopu mjesečnog programa Moment kulture Infoshopa Karlovac, organizira večer poezije "Moment kulture: Petra Pleše i Patrik Gregurec", koja će se održati u petak, 21. kolovoza, s početkom u 20 sati.


Petra Pleše rođena je 2001. u Karlovcu, gdje završava opću gimnaziju te srednju glazbenu školu. Dugogodišnja je članica Baletnog studija GK Zorin dom. Studij Dramaturgije upisuje 2019. godine. Njezin dramski tekst 1/2 dobitnik je nagrade publike za najbolji dramski tekst 11. DeSADU. Radi kao asistentica dramaturga na ZeKaeMovoj produkciji Cementa i dramaturginja na Zorin domovoj produkciji Ajmo probat Čehova. Poezija joj je uvrštena u zbornik Rukopisi 43.

Patrik Gregurec podrijetlom je iz Siska, studira Dramaturgiju na ADU u Zagrebu. Piše drame, scenarije i poeziju. Kao scenarist, glumac i redatelj sudjeluje u studentskim i profesionalnim kazališnim i filmskim projektima te je njegov rukopis Špekec pohvaljen na Goranovom proljeću 2020. godine.

Večer poezije "Moment kulture: Petra Pleše i Patrik Gregurec" odvija se u sklopu programa Moment kulture // Infoshop Karlovac udruge KA-MATRIX, kojeg sufinancira Ministarstvo kulture Republike Hrvatske. 

Comments


ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page